De eerste 4 weken in groep 12A

We hebben de eerste 4 weken gehad en al best veel gedaan.

Natuurlijk moesten we eerst aan elkaar wennen. De kinderen aan een nieuwe juf en de juf aan alle leerlingen. Dit hebben we gedaan door spelletjes te doen in de kring en speelzaal, te praten met elkaar en heerlijk te spelen en te werken.

We zijn begonnen met de klas te verkennen en hebben groepsafspraken gemaakt. Ook hebben we de school verkend. Dat was superleuk, want we gingen bij alle andere kinderen kijken en hebben alle juffen en meesters gezien van groep 1/2b t/m groep 8!

We hebben gewerkt over de school en groente en fruit. De letter S en M geleerd. Het vierkant is aan bod gekomen en veel verschillende taal -en rekenspelletjes. We hebben van allerlei lekker fruit kunnen proeven. We hebben onze eerste verkeersles gehad. Disco gedanst en polonaise gelopen door een bijna lege school (de andere kinderen en leerkrachten hadden sportdag) en kermisspelletjes gespeeld op vrijdagochtend.

Hier een impressie van verschillende activiteiten: