Nieuwe schooljaar!

Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang! De afgelopen weken hebben we gewerkt aan het project ‘school’ en ‘gezond eten: groente en fruit’. We zijn het schooljaar gestart door met elkaar klassenafspraken te maken.

Dankzij de hulpouders hebben we tijdens de verkeersles geleerd waar je op moet letten tijdens het oversteken.
Ook de fruitochtend een groot succes. We hebben ons fruit met elkaar gedeeld waardoor de kinderen van allerlei speciale soorten fruit konden proeven zoals kokosnoot en mango.

De ‘S’ en ‘M’ stonden deze weken centraal. Erg leuk dat de kinderen zo enthousiast spullen meenemen voor de lettermuur! We hebben daarnaast aan de vorm ‘vierkant’ gewerkt.

Vandaag hadden we kermisspelletjes. Er waren veel ouders om te helpen. De kinderen hebben genoten!